Valentijnscadeaus

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag, dan hebben wij bij Auresca de perfecte oplossing voor je. Onze gepersonaliseerde Valentijnscadeaus zijn speciaal ontworpen om je partner te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft en om jullie speciale band te vieren.

 

Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde foto op tegel of mok, een knuffel met jullie namen erop, wij hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen. Elk cadeau wordt zorgvuldig met de hand gemaakt en kan volledig worden aangepast aan jouw wensen.

 

Onze gepersonaliseerde Valentijnscadeaus zijn niet alleen romantisch en uniek, maar ook van de hoogste kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Maak dit Valentijnsdag extra speciaal en bestel vandaag nog een van onze gepersonaliseerde cadeaus voor je geliefde!


Kies uw valentijscadeau en laat uw liefde zien:Valentijnsdag

Valentijnsdag, de internationale dag van de liefde vieren wij elk jaar op 14 februari. Deze speciale dag roept veel controverse op. Voor sommigen is het een gelegenheid om de liefde te verklaren, anderen bekritiseren de feestdag vanwege zijn commercie en een manifestatie van amerikanisering. En hoewel we elke dag liefde moeten tonen, is de waarheid dat elke gelegenheid om gevoelens te uiten goed is, en romantische briefjes en cadeaus op Valentijnsdag zijn hier zeker heel nuttig bij.

Valentijnscadeau

Hoe is de gewoonte ontstaan ​​om cadeaus te geven op Valentijnsdag?

Hoewel individuele gewoonten voor Valentijnsdag van land tot land kunnen verschillen, is de basisregel overal hetzelfde: op deze dag laten mensen aan elkaar zien hoe enorm houden zij hun geliefden. Gewoonlijk verliefd, tonen ze hun genegenheid door elkaar cadeaus voor Valentijnsdag te geven, of stille aanbidders geheime liefdesbrieven en Valentijnsdag kaarten te sturen. Maar hoe is het allemaal begonnen?

Valentijnskaarten als eerste Valentijnscadeau

De oudste Valentijnsdagkaart werd in de 15e eeuw in Engeland gemaakt. Het is geschreven door prins Karel van Orléans aan zijn vrouw. Hij stuurde een liefdesbrief met een vers van de Tower of London, waar hij 25 jaar gevangen zat. Momenteel wordt de kaart bewaard in het British Museum.

Charles d'Orleans, Poetry

Aanvankelijk werd getracht de liefdesbriefjes een individuele vorm te geven om hun uniciteit te benadrukken. Ze waren versierd met schilderijen, reliëf, afgewerkt met kant, gebeitst, verguld en zelfs bezet met juwelen. Ze veranderden vaak in kleine kunstwerken.

Esther Howland Valentine card, "Affection" ca. 1870s

Dankzij de Amerikaanse Esther Howland werden pas in het midden van de negentiende eeuw kant-en-klare Valentijnsdagkaarten gedrukt. Alleen al in het eerste jaar verdiende Howland $ 5.000 aan Valentijnsdagkaarten. Haar valentijnskaarten werden beroemd in de Verenigde Staten en ze werd 'The Mother of the American Valentine' genoemd.

Wat te kopen voor een Valentijnscadeau?

Tegenwoordig geven Liefhebbers elkaar meestal hartvormige chocolaatjes, teddyberen met een liefdestoewijding, dames krijgen ondergoed, parfums of sieraden. Een interessant idee voor een valentijnscadeau zijn ook alle attracties die voor twee gerealiseerd kunnen worden. Een romantisch diner in een restaurant, een gezamenlijk weekendje weg, een massage voor twee of misschien een mooie ballonvaart? De keuze is enorm, het hangt allemaal af van jouw voorkeuren!

 

Romantische cadeaus voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is een feestdag voor geliefden, dus de meeste stellen kiezen romantische cadeaus en attracties waarmee ze op deze dag hun gevoelens kunnen uiten. Avonden in de bioscoop en romantische diners in restaurants zijn nog steeds het populairst. Van jaar tot jaar kiezen steeds meer stellen voor romantische massages voor twee en weekendarrangementen als Valentijnscadeau voor twee. Ze stellen je in staat om te vertrekken, je te ontdoen van taken en wat tijd voor twee door te brengen in een romantische sfeer.

 

Een origineel valentijnscadeau

Valentijnscadeau hoeft geen duur cadeau te zijn. In ons assortiment vindt u betaalbare, persoonlijke en unieke cadeaus om deze speciale persoon in uw leven te laten zien dat u aan haar of hem denkt, ontzettend blij met haar of hem bent, iets meer zeggen dan ‘I love you’.