Alle Halloween artikelen

Bij Auresca bieden wij producten met Halloween thema aan, waaronder slabbetjes, baby body's, mokken en decoratie tegels. 

 

Halloween slabbetjes

Onze slabbetjes zijn perfect voor de kleintjes die meegenieten van Halloween. Geschikt voor jongens en meisjes en verkrijgbaar met verschillende Halloween ontwerpen.

 

Halloween baby body's

Onze Halloween baby body's zijn perfect voor de kleintjes om te dragen tijdens deze leuke en spannende dagen. Verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende grappige of angstaanjagende ontwerpen. 

 

Halloween mokken

Onze mokken zijn perfect voor het serveren van warme dranken tijdens Halloween. Verkrijgbaar met griezelige ontwerpen zoals pompoenen, heksenhoeden en vleermuizen. 

 

Halloween decoratie tegels

Onze Halloween decoratie tegels zijn perfect om een ​​vleugje van deze leuke en griezelige dagen toe te voegen aan je huis.

 

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect om de Halloween sfeer te verhogen. Of je nu op zoek bent naar een slabbetje, een mok, een baby body of een decoratie tegel, wij hebben alles wat je nodig hebt om van Halloween een onvergetelijke en sfeervolle ervaring te maken!